Skip to the content
Indian CurryIndian Curry
  • Home
  • OVER ONS
  • Menu
  • Galerij
  • VOORWAARDEN
  • Stall
    • Indiase Eetkraam voor Carnaval
    • Indiase Eetkraam voor Feestjes
    • Indiase Eetkraam Voor Festival
    • Indiase eetkraam voor Evenement
  • Contact
OFFERTE AANVRAAG
  • Home
  • OVER ONS
  • Menu
  • Galerij
  • VOORWAARDEN
  • Contact
  • Offerte Aanvraag

Menu

Starter

  • 01.

    Paperdam

    Indiase kroepoek.

  • 02.

    Mix Bhaji

    Fijn gesneden aardappelen met uienringen bereid met kruiden en deeg gefrituurd in olie.

  • 03.

    Chicken samosa

    Gefrituurde pasteitjes gevuld met gemixte groente,kip en kruiden.

  • 04.

    Samosa Mix vegitable

    Gefrituurde pasteitjes gevuld met gemixte groente en kruiden.

  • 05.

    Paneer Pakora

    Licht gefrituurde stukjes indiase kaas gedoopt in een bloembeslag .

  • 06.

    Chicken Pakora

    Licht gefrituurde stukjes kipfile gedoopt in een bloembeslag.

  • 07.

    Fish Pakora

    Licht gefrituurde stukjes visfile gedoopt in een bloembeslag.

Starter

  • 08.

    Veggi Kebab

    Mix van gehakte groente met indiase kruiden

  • 09.

    Chicken Jeera

    Heerlijke malse stukjes kipfilet bereid met komijn en indiase kruiden.

  • 10.

    Tandoori Hot Wings

    Kipvleugels gemarineerd in een hete saus gegrild in indiase oven.

* al onze bovenstaande indiase snacks worden geserveerd met sauzen keuze uit; mint saus, koriander saus en chutney.

Lams Gerechten

  • 01.

    Lams Curry

    Lamsvlees bereid in rijke currysaus met een mengsel van kruiden.

  • 02.

    Lams Masala

    Lamsvlees bereid met dikke pasta van kruidenmengsel.

  • 03.

    Lams Vindaloo

    Lamsvlees bereid in zeer hete currysaus (wie durft)

  • 04.

    Lams Saag

    Een heerlijke combinatie van lamsvlees en spinazie met een bijzondere smaak.

  • 05.

    Lams Palak

    Specialiteit van chef

Lams Gerechten

  • 06.

    Lams Korma

    Lams vlees bereid in romige curry saus.

  • 07.

    Lams Basli

    Specialiteit van chef

  • 08.

    Lams Manpasanda

    Specialiteit van chef

  • 09.

    Lams Chop Special

    Specialiteit van Chef.

* Alle Hoofdgerechten worden geserveerd met rijst.

Kip Gerechten

  • 01.

    Tandoori Chicken

    Beroemde rode kip gemarineerd in yoghurtsaus en indiase kruiden gegrild in indiase klei-oven.

  • 02.

    Tandoori silver kabab

    Specialiteit van chef

  • 03.

    Tandoori Chicken Tikka Masala

    Gegrilde kipfilet bereid met dikke pasta van kruidenmengsel.

  • 04.

    Tandoori Chicken Tikka

    Heerlijke malse stukjes kipfilet gemarineerd in gekruide yoghurtsaus en gegrild in indiase klei-oven.

  • 05.

    Tandoori Garlic Tikka

    Heerlijke malse stukjes kipfilet gemarineerd in gekruide youghtsaus en knowflock en gegrild in kleioven

  • 06.

    Chicken Haryali Tikka

    Specialiteit van chef

  • 07.

    Chicken Curry

    Heerlijke malse stukjes kipfilet bereid in rijke currysaus met een mengsel van kruiden.

  • 08.

    Tandoori Chicken Curry

    Gegrilde kipfilet bereid in rijke currysaus met mengsel van kruiden.

  • 09.

    Chicken Vindaloo

    Stukjes kipfilet bereid in een zeer hete currysaus (wie durft)

Kip Gerechten

  • 10.

    Chicken Saag

    Een heerlijke combinatie van kipfilet en spinazie met een bijzondere smaak.

  • 11.

    Chicken Palak

    Specialiteit van chef

  • 12.

    Butter Chicken

    Gegrilde kipfilet bereid in een romige gouden currysaus met kokos, amandelen en rozijnen.

  • 13.

    Tandoori Saag Chicken

    Specialiteit van Chef! Een heerlijke combinatie van gegrilde kipfilet en spinazie bereid met knoflook en kruiden.

  • 14.

    Chicken Chatpatta

    Specialiteit van Chef.

  • 15.

    Chicken Khanguri

    Specialiteit van Chef.

  • 16.

    Chicken Basli

    Specialiteit van Chef.

  • 17.

    Chicken Kashmiri

    Specialiteit van Chef.

* Alle kipgerechten worden geserveerd met rijst.

Vegetarische gerechten

  • 01.

    Saag Paneer

    Een heerlijke combinatie van spinazie en versgemaakte Indiase kaas met licht accent van kruiden.

  • 02.

    Paneer Tulsi

    Versgemaakte Indiase kaas bereid met dikke pasta van kruidenmengsel.

  • 03.

    Dal Makhni

    Linzen gekookt in een currysaus (een tradioneel gerecht uit Noord India).

  • 04.

    Dal Pakhtuni

    Specialiteit van Chef.

  • 05.

    Dal Tulsi

    Specialiteit van Chef.

  • 06.

    Dal Nawaabi

    Specialiteit van Chef.

  • 07.

    Kurkeri Bhindi

    Krokant oker met Indiase kruiden.

Vegetarische gerechten

  • 8.

    Pang Rangi Sabji

    Specialiteit van Chef.

  • 9.

    Malaaie Dum Alu

    Specialiteit van Chef.

  • 10.

    Malaaie Dum Alu

    Specialiteit van Chef.

  • 11.

    Golden Corn

    Specialiteit van Chef.

  • 12.

    Baby Corn

    Mais met Indiase kruiden.

  • 13.

    Stuff Alu

    Aardappelen bereid met dikke pasta van kruidenmengsel.

  • 14.

    Dum Alu

    Specialiteit van Chef.

Garnalen Gerechten

  • 01.

    Garnalen Masala

    Gernalen bereid met een dikke pasta van kruidenmengsel.

  • 02.

    Garnalen Vindaloo

    Garnalen bereid in zeer hete currysaus (wie durft)

  • 03.

    Garnalen Basli

    Specialiteit van chef

* Alle Hoofdgerechten worden geserveerd met rijst.

Rijst Gerechten

  • 01.

    Chicken Biryani

    Stukjes kipfilet bereid met indiase basmati rijst, kokosnootjes, amandelen, rozijnen en licht accent van kruiden, geserveerd met yoghurtsaus

  • 02.

    Tandoori Chicken Biryani

    Gegrilde kipfilet bereid met indiase basmati rijst, kokosnootjes, amandelen, rozijnen en licht accent van kruiden, geserveerd met yoghurtsaus.

  • 03.

    Lams Biryani

    Lamsvlees bereid met indiase basmati rijst, kokosnootjes, amandelen, rozijnen en licht accent van kruiden, geserveerd met yoghurtsaus.

  • 04.

    Vegatarische Biryani

    Een mix van groente bereid met indiase basmati rijst, kokosnootjes, amandelen, rozijnen en licht accent van kruiden, geserveerd met yoghurtsaus.

Bijgerechten

  • 01.

    Nan

    Luchtige wit brood uit klei-oven.

  • 02.

    Garlic Paratha

    Laagjes bruin tarwe brood met beetje roomboter met vers knoflook en indiase kruiden.

  • 03.

    Raita

    Een koud bijgerecht met gekruide yogurt, komkommer en indiase kruiden.

  • 04.

    Lassi

    Een zoet/zure Yoghurtdrank.

  • 05.

    Gemengde salade

    Gemengde salade met dressing.

  • 06.

    Chicken pasta salade

    Specialiteit van chef

  • 07.

    Paneer pasta salade

    Specialiteit van chef

Nagerechten

  • 01.

    ijs

  • 02.

    Vanille ijs

  • 03.

    Ras Malai

    Specialiteit van chef

  • 04.

    Gajrela

    Een heerlijke combinatie van wortel, melk, suiker en nootjes.

Punjabi Menu

  • Voorgerechten

  • 01.

    Samosa

    Gefrituurd pasteitje gevuld met aardappel en doperwten.

  • 02.

    Paneer Pakora

    Verse gemaakte Indiase kaas met combinatie van deeg en kruiden, gefrituurd in olie.

  • Hoofdgerechten

  • 03.

    Dal Sultani

    Linzen gekookt in een curry saus (een traditioneel gerecht uit Noord India).

  • 04.

    Shahi Mix

    Een heerlijke combinatie van gemengde groenten en paneer met een lichte kruidenmengsel.

  • 05.

    Tandoori Chicken Curry

    Gegrilde kipfilet bereid in een zeer hete currysaus met mengsel van kruiden.

  • 06.

    Butter Chicken

    Gegrilde kipfilet bereid in een romige gouden currysaus met kokos, amandelen en rozijnen.

  • 07.

    Raita

    Een koude bijgerecht met gekruide yoghurt.

  • 08.

    Rijst

    Basmati rijst bereid met komijn.

  • 09.

    Naan

    Luchtige wit brood uit klei-oven.

  • Nagerechten

  • 10.

    Gulab Jamun

    Van melkgemaakte bolletje in suikersiroop.

  • 11.

    Matter de Kheer

    Specialiteit van Chef.

Hyderabad Menu

  • Voorgerechten

  • 01.

    Samosa

    Gefrituurd pasteitje gevuld met aardappel en doperwten.

  • 02.

    Chicken Pakora

    Licht gefrituurde stukjes kipfilet gedoopt in een bloembeslag.

  • Hoofdgerechten

  • 03.

    Dal Nawaabi

    Specialiteit van Chef.

  • 04.

    Chicken Biryani

    Stukjes kipfilet bereid met Indiase basmati rijst, kokosnoten, amandelen, rozijnen en licht accent van kruiden, geserveerd met yoghurtsaus.

  • 05.

    Chana masala

    Kikkererwten bereid met een dikke pasta van kruidenmengsel.

  • 06.

    Raita

    Een koude bijgerecht met gekruide yoghurt.

  • 07.

    Rijst

    Basmati rijst bereid met komijn.

  • 08.

    Salade

    Gemengde salade met dressing.

  • 09.

    Naan

    Luchtige wit brood uit klei-oven.

  • Nagerechten

  • 10.

    Gulab Jamun

    Van melkgemaakte bolletje in suikersiroop.

  • 11.

    Gajrela

    Een heerlijke combinatie van wortel, melk, suiker en noten.

Rajasthan Menu

  • Voorgerechten

  • 01.

    Samosa

    Gefrituurd pasteitje gevuld met aardappel en doperwten.

  • 02.

    Tandoorti Hot Wings

    Kipvleugeltjes gemarineerd in een hete saus gegrild in Indiase oven.

  • Hoofdgerechten

  • 03.

    Mattar paneer

    Een heerlijke combinatie van doperwten en vers gemaakt indiase kaas met een lichte accent van kruiden.

  • 04.

    Dal Pakhtuni

    Specialiteit van Chef.

  • 05.

    Lams Saag

    Een heerlijke combinatie van lamsvlees en spinazie met een bijzondere smaak.

  • 06.

    Raita

    Een koude bijgerecht met gekruide yoghurt.

  • 07.

    Rijst

    Basmati rijst bereid met komijn.

  • 08.

    Naan

    Luchtige wit brood uit klei-oven.

  • Nagerechten

  • 09.

    Gulab Jamun

    Van melkgemaakte bolletje in suikersiroop.

  • 10.

    Kulfi

    Van melkgemaakte bolletje in suikersiroop.

Mumbai Menu

  • Voorgerechten

  • 01.

    Samosa

    Gefrituurd pasteitje gevuld met aardappel en doperwten.

  • 02.

    Fish Pakora

    Licht gefrituurde stukjes visfilet gedoopt in een bloembeslag.

  • Hoofdgerechten

  • 03.

    Tandoori Chicken Tikka Masala

    Gegrilde kipfilet bereid met dikke pasta van kruidenmengsel.

  • 04.

    Lams Korma

    Lamsvlees bereid in romige currysaus.

  • 05.

    Saag Paneer

    Een heerlijke combinatie van spinazie en versgemaakte Indiase kaas met licht accent van kruiden.

  • 06.

    Stuff Alu

    Aardappelen bereid met dikke pasta van kruidenmengsel.

  • 07.

    Raita

    Een koude bijgerecht met gekruide yoghurt.

  • 08.

    Rijst

    Basmati rijst bereid met komijn.

  • 09.

    Salade

    Gemengde salade met dressing.

  • 10.

    Naan

    Luchtige wit brood uit klei-oven.

  • Nagerechten

  • 11.

    Gulab Jamun

    Van melkgemaakte bolletje in suikersiroop.

  • 12.

    Kulfi

    Van melkgemaakte bolletje in suikersiroop.

  • Bel ons voor meer informatie

    • phone 0644266090
    • e-mails.singh007@hotmail.com
    • e-mailinfo@indiancurrys.nl

  • Facebook


    Instagram

  • Geschikt voor vegetariërs en veganisten

    Alles geregeld voor uw evenement

    • vegan
    • icon3
    • curry
    • healthy
    • green-salad
  • We hebben volgende festivals gedraaid:

    Lowlands
    North sea jazz
    Concert at sea
    Pinkpop
    Down to the rabbit hole
    Rockinpark
    Forta rock XL
    Mumford & sons
    Robbie Williams
    • Home
    • OVER ONS
    • Menu
    • Galerij
    • werkwijze
    • Offerte Aanvraag
    • VOORWAARDEN
    • Blogs
    • Contact
  • © 2025 Indian Curry.All Rights Reserved.Design By The Webdesign

    ↑