Voorgerechten |
Samosa |
Gefrituurd pasteitje gevuld met aardappel en doperwten. |
Paneer Pakora |
Verse gemaakte Indiase kaas met combinatie van deeg en kruiden, gefrituurd in olie. |
Hoofdgerechten |
Dal Sultani |
Linzen gekookt in een curry saus (een traditioneel gerecht uit Noord India). |
Shahi Mix |
Een heerlijke combinatie van gemengde groenten en paneer met een lichte kruidenmengsel. |
Tandoori Chicken Curry |
Gegrilde kipfilet bereid in een zeer hete currysaus met mengsel van kruiden. |
Butter Chicken |
Gegrilde kipfilet bereid in een romige gouden currysaus met kokos, amandelen en rozijnen. |
Raita |
Een koude bijgerecht met gekruide yoghurt. |
Rijst |
Basmati rijst bereid met komijn. |
Naan |
Luchtige wit brood uit klei-oven. |
|
Nagerechten |
Gulab Jamun |
Van melkgemaakte bolletje in suikersiroop. |
Matter de Kheer |
Specialiteit van Chef. |
|
Prijs is gebaseerd bij reservering van 100 mensen, |
Per persoon €15,50. |