Voorgerechten |
Samosa |
Gefrituurd pasteitje gevuld met aardappel en doperwten. |
Fish Pakora |
Licht gefrituurde stukjes visfilet gedoopt in een bloembeslag. |
Hoofdgerechten |
Tandoori Chicken Tikka Masala |
Gegrilde kipfilet bereid met dikke pasta van kruidenmengsel. |
Lams Korma |
Lamsvlees bereid in romige currysaus. |
Saag Paneer |
Een heerlijke combinatie van spinazie en versgemaakte Indiase kaas met licht accent van kruiden. |
Stuff Alu |
Aardappelen bereid met dikke pasta van kruidenmengsel. |
Raita |
Een koude bijgerecht met gekruide yoghurt. |
Rijst |
Basmati rijst bereid met komijn. |
Salade |
Gemengde salade met dressing. |
Naan |
Luchtige wit brood uit klei-oven. |
Nagerechten |
Gulab Jamun |
Van melkgemaakte bolletje in suikersiroop. |
Kulfi |
Van melkgemaakte bolletje in suikersiroop. |
Prijs is gebaseerd bij reservering van 100 mensen, |
Per persoon €15,50. |