Voorgerechten |
Samosa |
Gefrituurd pasteitje gevuld met aardappel en doperwten. |
Chicken Pakora |
Licht gefrituurde stukjes kipfilet gedoopt in een bloembeslag. |
Hoofdgerechten |
Dal Nawaabi |
Specialiteit van Chef. |
Chicken Biryani |
Stukjes kipfilet bereid met Indiase basmati rijst, kokosnoten, amandelen, rozijnen en licht accent van kruiden, geserveerd met yoghurtsaus. |
Chana masala |
Kikkererwten bereid met een dikke pasta van kruidenmengsel. |
Raita |
Een koude bijgerecht met gekruide yoghurt. |
Rijst |
Basmati rijst bereid met komijn. |
Salade |
Gemengde salade met dressing. |
Naan |
Luchtige wit brood uit klei-oven. |
|
Nagerechten |
Gulab Jamun |
Van melkgemaakte bolletje in suikersiroop. |
Gajrela |
Een heerlijke combinatie van wortel, melk, suiker en noten. |
|
Prijs is gebaseerd bij reservering van 100 mensen, |
Per persoon €15,50. |